Andromeda "Andy" Lorraine Darch on 20-vuotias nuori nainen, joka syntyi vuonna 1990 Lontoossa. Nainen asustelee Devon Streetillä. Andyn seksuaalinen suuntautuminen on bi, taipuu kuitenkin ehkä enemmän naisiin.. Andy ei yleensä osaa sitoutua pitkäksi aikaa, mutta toivoo kumminkin löytävänsä Sen Oikean joskus tulevaisuudessa. Andy on opiskellut monessa koulussa, kuitenkaan viihtymättä vuotta kauempaa. Aloja, joita nainen on opiskellut, ovat esimerkiksi lähihoitaja, merkonomi, nuoriso-ohjaaja ja tämän hetkinen ala, jolla Andy opiskelee, on baarimestari/tarjoilija.

Kuvat: X  x  X

 

Andy on 170 senttimetrinen ja melko laiha naishenkilö. Painoa on kertynyt vain 57 kilogrammaa, mutta ruumiinrakenteeltaan kuitenkin sopiva.
Andyn hiukset ovat väriltään mustat ja niissä saattaa olla milloin minkäkin väristä raitaa. Pituutta hiuksista löytyy tarpeeksi, nimittäin Andyn hiuspehko yltää selästä lapaluiden alle ja edestä solisluiden alapuolelle. Hiukset ovat myös laineikkaat ja yleensä Andy pitääkin niitä auki. Yleensä Andy jättää hiuksensa laittamatta ja siltikin ne näyttävät erittäin hyvältä, ainoastaan harjaus on pakollinen traditio, minkä nainen suorittaa aamulla.
Silmät Andyllä ovat tummanruskeat ja muodoltaan kissamaiset, jota tietenkin korostaa naisen meikki, joka on myös kissamainen. Meikkaukseen Andylla sitten tuhlautuukin aikaa liikaa, koska meikistään nainen on erittäin tarkka, jokainen veto on tehty erittäin tarkasti ja yhtäkään virhettä tai vähän-sinnepäin tehtyä vetoa Andy ei hyväksy.

Andyllä löytyy tatuointeja vaikka muille jakaa. Käsivarret ovat miltein täyteen tatuoidut ja kaulastakin löytyy yksi. Myös alavatsaa ja jalkoja koristaa muutama tatuointi.
Andy pukeutumistyyli on melko vaihteleva, mutta aina vaatteet ovat tiukkoja, sekä yleensä vaatekappaleiden päävärinä on musta. Nainen pitää eläinkuoseista, joita Andyn päällä näkeekin useasti, mutta myös nahka on yksi, josta Andy erityisesti pitää.

 

Kolme sanaa, jotka kuvaavat Andyn luonnetta: avoin, luotettava ja spontaani. Andromeda kertoo asiansa vaikka pusikosta ryömineelle puliukolle ja ystävien asiat pysyvät naisella omana tietonaan. Jos ystävä sanoo, että tästä et sitten puhu, niin Andy ei myöskään puhu. Nainen rakastaa olla ystäviensä kanssa ja saattaakin keksiä mitä hölmöimpiä ideoita näyttää se. Andylle ystävät ovat kaikki kaikessa, eikä Andyn ja ystävien välejä voi esimerkiksi nais-/miesystävä pilata. Tosin, vaikka naisen ystävät eivät arvostaisikaan Andyn kumppania, ei tämä toista hylkää. Kuitenkin yrittää mahdollisimman paljon välttää sitä, että ystävät ja kumppani eivät pahemmin tekemisissä olisi, josseivat toisistansa tykkää. Andromeda haluaa olla ystäviensä luottamuksen arvoinen, eikä tämän takia kerrokkaan muiden asioita eteenpäin, voit siis huoletta kertoa asiasi luottamuksellisesti naiselle ja voit myös olla varma, ettei siitä kukaan muu kuule.
Avoimuus on myös Andylle ongelma joskus, koska nainen tosiaan kertoo kaikki asiansa ihan sama kenelle ja näin saattaakin joutua asioidensa takia ongelmiin. Andy osaa kuitenkin melko hyvin pitää suunsa supussa, mutta näyttää kuitenkin tunteensa selvästi ja on melko läpinäkyvä ihastumisiensa suhteen. Heti huomaa naisen puhetavasta tai käyttäytymisestä ihastustaan kohtaan, että Andy on kiinnostunut. Andy rakastaa puhua itsestään, mutta haluaa myös saada tietää uusista tuttavuuksistaan enemmän, joten kyseleekin loppujen lopuksi myös paljon.
Spontaanius ilmenee Andyn luonteessa siten, että tämä tekee mitä mieleen pälkähtää, eikä pahemmin mieti mitä naisen teoista voisi seurata. Monesti Andy saattaa keksiä hommata uuden tatuoinnin tai lävistyksen ja sitten se on menoa, uutta "koristetta" kadutaan vasta jälkeenpäin - jos kadutaan. Yleensä Andy kuitenkin on katumatta tekojaan, ellei sitten tee jotain erittäin pahaa, joka loukkaa toista ihmistä.

Andromedan menneisyys on melko normaali. Syntyi keskipalkkaisille vanhemmille kolmantena lapsena. Perheeseen kuului isä Joakim, äiti Lily, isoveli Logan, isosisko Megan ja Andromedan jälkeen syntyi vielä Setra niminen pikkusisko. Perhe asui ennen Andromedan syntymää Los Angelesissa, mutta muutti Lontooseen Joakimin saadessa parempi palkkainen työ. Lapsena Andromeda oli erittäin helppo ja kiltti lapsi - harrasti partiota ja balettia, mutta teininä tuli sitten se perus kapina vaihe ja sille tielleen Andromeda on jäänyt. Toki rauhoittui hieman täysi-ikäisyyden jälkeen, mutta pieni kapina vielä vanhempia vastaan on käynnissä.

 

 Pikkufaktoja Andromedasta

- Naisella on pyhä birma-rotuinen kissa Van Helsing ja koira Memling, joka edustaa saksanpaimenkoirarotua.
- rakastaa ylikaiken tatuointejansa
- tykkää olla hemmoteltu
-
lenkkeilee lähes päivittäin
- polttaa & juo