Charity "Char" Bloodsworth on 17-vuotias nuori nainen (s. 10.10.1992). Neiti on syntynyt Lontoossa ja asunut koko ikänsä siellä, muuttaen eri puolille kaupunkia noin parisen kymmentä kertaa. Charity on seksuaaliselta suuntautumiseltaan bi-seksuaali, mutta suurin osa neidon suhteista on kuitenkin ollut miesten kanssa. Tällä hetkellä Charity on työttömänä, mutta yrittää koko ajan hommata töitä. Rahanpuutteessa tyttö saattaa välittää välillä huumeita, mutta ei välitä niitä vakituisesti.

 

 Ulkonäöltään Char on aika normaalin, naapurintytön näköinen. Yleensä tytön päältä löytyy kirkkaan värinen toppi, farkut ja jalkoja suojaamassa on yleensä converset, joita tyttö omistaa monet monituiset parit ja jokaiset ovat erivärisiä. Myös nahkatakki tai huppari saattaa eksyä Charityn päälle kylmällä ilmalla.
Charityn hiukset yltävät olkapäille asti ja väriltään ne ovat vaaleanruskeat, sekä kiharat. Yleensä tytön hiukset ovat aina auki, mutta välillä pitää niitä myös pannalla ylhäällä tai vaihtoehtoisesti on sitonut ne kiinni.
Lävistyksiä ei neidiltä löydy, paitsi korvakorut, joita Char ei kylläkään lävistyksiksi laske. Pienen pieni perhostatuointi löytyy tytön lantiosta, sekä pohkeessa pienet tassun kuvat entisestä koirasta muistuttamassa.
Pituutta neidolta löytyy noin 175 senttimetriä ja painoa sen 57 kilogrammaa. Vaikka Charity onkin alipainoinen, niin se sopii tytölle.


Charity on luonteeltaan suorisanainen nuori nainen, joka ei pelkää ilmaista mielipiteitään ja tunteitaan. Charityn on kuitenkin hankala luottaa ihmisiin, mutta tutustuu kuitenkin yllättävän helposti ihmisiin.
 Char viihtyy ennemmin jätkäseurassa, koska pitää naisia kieroina ja veemäisinä. Jos kuitenkin joku sattumalta pääsee Charityn suosioon, niin Char ei helposti päästäkkään tuosta ihmisestä irti ja pitää huolen, ettei toista satuteta - ei henkisesti eikä fyysisesti.
Päivisin Charity elää melko normaalia työttömän elämää, on kotonaan, käy kaupassa ja pysyttelee selvinpäin. Yöllä taas naisesta tulee esiin riehakkaampi puoli, jolloin Char kiertää kaikki mahdolliset baarit läpi miesten perässä ja saattaakin aamulla herätä jonkun satunnaisen jätkän vierestä.
Charity rakastaa ystäviänsä ylikaiken ja ne ovat neidille kaikki kaikessa. Ilman niitä Char'kaan ei olisi mitään, pelkkä tyhjä kuori. Ystävikseen neiti laskee ihmiset, joihin uskaltaa luottaa ilman epäilyksen häivääkään.


Charity on siis syntynyt 10. lokakuuta vuonna 1992 Lontoossa. Charityn vanhemmat Michael McBlanco ja Serena Bloodsworth olivat jo tuolloin eronneet ja Serena asui uuden miesystävänsä Nathanin kanssa. Nathan oli ja on vieläkin yksi Charityn elämän tärkeimmistä ihmisistä.
Nathan oli lähtenyt 5. lokakuuta 2000 liikematkalle Pariisiin ja viisi päivää myöhemmin Serenan puhelin soi. 10.10.2000 Char sai tietää, että hänen rakas isäpuolensa oli kuollut lento-onnettomuudessa. Lentokone oli pudonnut maahan ja ketään ei ollut selviytynyt hengissä.
Serena ja Charity eivät enää ole kovin hyvissä väleissä, mutta kuitenkin pystyvät puhumaan toisilleen ja silloin tällöin näkemään. Nathanin kuoleman jälkeen nimittäin olivat asiat alkaneet mennä penkin alle, koska Serena syytti Charitya miehensä kuolemasta ja Charity karkasi kotoa ollessaan 14-vuotias.
Charity on siitä asti asunut itsekseen milloin missäkin, kavereiden luona, sukulaisten luona, isänsä luona ja nyt omassa asunnossa Rashee Roadilla.

Lil' facts 'bout me
- polttaa (tupakkaa&pilveä)
- juo
- rakastaa lävistyksiä
- piirtelee paljon

Kuva